De praktijk gaat weer open!
30 maart 2020
Over een week sluit de praktijk in Eemnes door verhuizing
12 september 2020

Veranderingen in de praktijk per eind september 2020

Pensioen
Zoals bekend begin ik mijn pensioengerechtelijke leeftijd te bereiken. Al AOW gerechtigd en in maart 2021 start ook mijn pensioenuitkering.
Al eerder kwam een heel mooi woonproject langs waar ik me op heb ingeschreven en een woning heb gekocht. Het betreft ‘t Eemgoed (www.eemgoed.nl) in Oosterwold in Almere. Een dorpslandgoed bestaande uit 82 woningen, duurzaam met stadslandbouw en dieren gelegen direct naast het bos. Ze zijn al begonnen te bouwen en de planning is volgend jaar om deze tijd de oplevering.
Vanwege corona en de te verwachte recessie heb ik mijn huis met praktijk al te koop aangeboden en het is direct na 3 dagen verkocht! De overdracht is eind september. Dit heeft natuurlijk mijn eerdere planning overhoop gehaald.

Sluiting praktijkruimte in Eemnes
Op 19 september zal de praktijk in de huidige vorm gaan sluiten. Tot die tijd verandert er niets en werk ik nog fulltime als chiropractor en dierenfysio met hydrotherapie samen met Ester Lunenborg.

Aquatrainer
Na die datum verhuist de aquatrainer naar mijn collega van het eerste uur Anna Steijling (www.dierfysiosteijling.nl) in haar nieuwe praktijkruimte Kanaaldijk 1, 3739 ND Hollandsche Rading. Zij neemt de hydrotherapie over. Anna is een goede en vakbekwame dierenfysiotherapeut, aan wie ik mijn hydrotherapie praktijk graag en met vertrouwen toevertrouw.

Chiropractie
Zelf blijf ik wel aan het werk als chiropractor voor gezelschapsdieren. Te leuk om daar al mee te stoppen. Ook blijf ik me inzetten voor Fit Dog Program (www.fitdogprogram.com).
Het asiel ‘t Hart in Soest heeft mij gevraagd om bij hen mijn chiropractiepraktijk voort te zetten. Zij hebben een bijzondere missie om hondeneigenaren uit de regio beter bij te staan en te begeleiden, zodat er minder honden in het asiel zullen belanden. Er wordt ook een mooi nieuw pand gebouwd, waarbij meer ruimte zal zijn voor professionals, lezingen en workshops. Een mooi initiatief om aan mee te werken en mijn kennis over te dragen. Ik zal vanaf 12 oktober – ik hou even vakantie om te verhuizen naar mijn tussenwoning – werkzaam zijn op de maan- en donderdagen in het asiel te Soest (https://www.dierenzorgeemland.nl/). Het adres is Eemweg 2d
3764 DG Soest. De afspraken kunnen als gewoonlijk gemaakt worden via mijn site Dierfysio Eemnes.

Een hele verandering en het zal best even wennen zijn, maar elke levensfase is een uitdaging en een nieuw begin!

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.