De vaste telefoonlijn is opgeheven!
5 december 2019
De praktijk gaat weer open!
30 maart 2020

Praktijk tijdelijk gesloten

Naar aanleiding van de persconferentie van de regering en ziektegevallen dichtbij heb ik vanavond besloten om de praktijk toch tot en met 5 april te gaan sluiten. Een ingrijpende beslissing!
Ik vind de ernst van het Coronavirus bijzonder serieus en het behandelen van honden heeft niet een vitale prioriteit. Ik wil niet op mijn geweten hebben dat mensen ziek zouden worden door naar de praktijk te komen. Ik heb klanten uit een grote regio. Er wordt veel gereisd. De regering vraagt ook om sociaal contact te vermijden en zoveel mogelijk thuis te blijven.
Hopelijk hebben jullie begrip voor mijn standpunt en zie ik jullie weer gezond en wel in april! We houden contact!

Comments are closed.