Als je een hond behandelt loopt hij al direct anders en beter dan toen hij binnenkwam. En dat is gewoon geweldig. Zo helpen we eigenlijk niet alleen de hond, maar ook zijn baasje. Daar zit onder andere onze passie voor dit vak!

Marianne Krediet


Nadat ik mijn diploma had behaald en jaren als regulier fysiotherapeut had gewerkt nam ik in 2008 het besluit om te kiezen voor het behandelen van dieren. In eerste instantie waren dat paarden en honden: met beide soorten heb ik veel affiniteit en bovendien had ik op dat moment zelf een paard. Jaren later, in 2017 om precies te zijn, besloot ik echter om te stoppen met het behandelen van paarden en me helemaal aan de fysiotherapie voor honden te wijden.

Ik haal namelijk enorm veel voldoening uit het behandelen van honden. Fysiotherapie voor honden is nog erg in ontwikkeling en bovendien zie je bij een hond pijlsnel resultaat: eigenlijk al meteen!  

Ik ben een pionier op mijn vakgebied, want ik voer mijn werk niet alleen uit met veel liefde, ik heb het begrip Dierfysiotherapie in combinatie met chiropractie mede op de kaart gezet.


Ook steeds meer dierenartsen gaan inzien hoe waardevol een samenwerking is en hoe fysiotherapie voor honden kan bijdragen aan het herstel van de hond.

Wat maakt Dierfysio Eemnes nu zo uniek? Het is eerder al genoemd, maar wij hebben fysiotherapie met chiropractie en hydrotherapie voor honden bekendheid gegeven. In no time vinden we de oorzaak van een probleem, stellen we de juiste diagnose en voeren we de meest doeltreffende behandeling uit. Met een snel en blijvend succes als gevolg.

Natuurlijk blijven we ook altijd aan bijscholing doen. Niet zozeer omdat dit verplicht is, maar vooral omdat we het belangrijk vinden om ‘bij’ te blijven met alle nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied.

Wij hebben nu echt wat je noemt ‘een hart voor dieren’ en vooral honden hebben bij ons een speciale plek. Daarom doen wij er alles aan om je lieve viervoeter weer gezond en blij te krijgen. Het is niet voor niets dat we ons hebben gespecialiseerd op het gebied van fysiotherapie voor honden! Iedere hond, groot of klein, oud of jong, kan met een goed gevoel aan ons worden toevertrouwd.