Veranderingen in de praktijk per eind september 2020
3 juli 2020
Nieuwe aangepaste Coronamaatregelen
14 oktober 2020

Over een week sluit de praktijk in Eemnes door verhuizing

De tijd gaat snel! Nog maar een week voordat de praktijk Dierfysio Eemnes gaat sluiten door verhuizing op de Aartseveen 58 te Eemnes.

 

Marianne Krediet gaat verder met het behandelen van honden met dierfysiotherapie en chiropractie op de volgende locatie vanaf 12 oktober 2020:

Dierenasiel ‘t Hart

Eemweg 2d 

3764 DG Soest.

 

Op maandagochtend en middag en op donderdagavond is zij werkzaam in Soest.

Afspraken kunnen zoals eerder gewoon online gemaakt worden via de site van Dierfysio Eemnes (www.dierfysio-eemnes.nl/afspraak). De naam Dierfysio Eemnes blijft bestaan ook al ga ik in Soest werken.

Marianne zal in de toekomst telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Gebruik voor vragen bij voorkeur e-mail (dierfysio.eemnes@gmail.com), Whatsapp of Messenger. 

 

De aquatrainer

De aquatrainer gaat verhuizen naar mijn collega dierenfysiotherapeut Anna Steijling. Ester Lunenborg gaat met de aquatrainer mee verhuizen en zal ook bij Anna twee dagen in de week blijven werken.

Vanaf 1 oktober is de praktijk Dierfysio Steijling geopend. De verbouwing van de nieuwe praktijk is dan af. Het is mooi geworden!

 

Het contact met Anna en Ester kan op verschillende manieren plaatsvinden:

 

Ik ken Anna al van onze opleiding voor dierfysiotherapie en ook heb ik met haar samengewerkt in de humane fysiotherapiepraktijk. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij mijn klanten heel goed en kundig kan helpen met de behandeling van hun honden.

 

Dan wil ik langs deze weg alle klanten en hun honden en van harte bedanken voor hun vertrouwen in de afgelopen jaren in Eemnes. Ik hoop jullie te verwelkomen op de nieuwe locatie in Soest voor de chiropractie behandelingen van jullie honden. Ik zie jullie graag terug na mijn vakantie vanaf 12 oktober. Tot dan!

 

Marianne Krediet

 

 

Comments are closed.