HET REVALIDATIEPROGRAMMA 
'FIT DOG PROGRAM'Revalidatie

Een voorspoedig herstel van je hond staat bovenaan wanneer hij een operatie moet ondergaan of een blessure heeft opgelopen. Wij begrijpen als geen ander dat jouw hond niet zomaar een huisdier is, maar een gezinslid, dat je graag gezond en vrolijk wil zien.

Is jouw hond normaal gesproken actief, of doe je met hem aan hondensport? Dan is het extra belangrijk om hem op een verantwoorde en prettige manier te laten herstellen. Bij Dierfysio Eemnes hebben we de expertise en ervaring in huis om het herstel van jouw hond zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Zo komt je lievelingsdier snel weer op de been, letterlijk en figuurlijk!

Fit Dog Program

Hiervoor bieden wij een uniek revalidatieprogramma aan. Dit is een programma op maat, volledig gericht op een snel en voorspoedig herstel van jouw hond.

We plannen een gesprek, waarin je kan aangeven met welke aandoening je huisdier te kampen heeft. Op basis daarvan gaan wij goed kijken naar het juiste traject voor jouw hond.

Wil je weten wat we voor jou en jouw hond kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.