De vaste telefoonlijn is opgeheven!
5 december 2019
Praktijk tijdelijk gesloten
15 maart 2020

Corona en de praktijk

Het Coronavirus heeft Nederland in zijn greep. Wat zijn de consequenties voor Dierfysio Eemnes?

Voorlopig blijft de praktijk open. Wel met enige voorzorgsmaatregelen. 

We geven natuurlijk geen handen, blijven wat verder van elkaar staan (daar is de ruimte groot genoeg voor!). Ik zal de deuren openen voor jullie, zodat de handgrepen alleen door mij worden aangeraakt. De deurklinken worden natuurlijk ook nog regelmatig ontsmet door mij. Ik zal de deur van de wachtkamer openzetten, dan kan je gewoon naar binnen. Trek wel een jas aan als je naar mij komt want de wachtkamer is dan natuurlijk niet meer verwarmd. Gelukkig wordt het warmer volgens het weerbericht!

Er worden geen handdoeken gehangen in de WC, maar een keukenrol neergelegd. Gebruik deze om je handen te drogen. Er is een afvalbakje daarvoor neergezet.

Kom niet met te veel mensen! Liefst èèn per hond. Kinderen meenemen vind ik niet zo’n goed idee of ze moeten stil kunnen zitten zonder alles aan te raken.

Mocht je twijfelen over je gezondheid blijf alsjeblieft thuis. Ook als je op het laatste moment afzegt zal ik de kosten niet in rekening brengen.

Mocht ik zelf of Ester gaan hoesten of ons niet zo goed voelen zal de praktijk natuurlijk acuut gesloten worden.

 

Hopelijk kunnen we met deze voorzorgsmaatregelen ervoor zorgen dat de honden “gewoon” behandeld kunnen worden. Let’s do it together!

 

Marianne Krediet

Comments are closed.